Header logo 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Elektrisch rijden

Elektrisch rijden wordt steeds populairder. Het past immers perfect bij duurzaam ondernemen en het biedt ondernemers veel voordelen. Zeker ook op financieel gebied. En wil je niet direct een grote investering doen voor een nieuwe elektrische bedrijfswagen, dan is lease een mooi alternatief. Het kan allemaal bij Op Zonnekracht.

Wanneer je je bedrijf verder wilt verduurzamen en de CO2 uitstoot wilt verminderen, dan is duurzame mobiliteit een logische stap. Laat je je werknemers elektrisch rijden, dan is dat niet alleen gunstig voor het milieu en onze planeet. De diverse subsidiemogelijkheden en fiscale voordelen zorgen immers voor een flinke besparing voor jou en je werknemers. Is de stap naar een elektrisch wagenpark een te forse investering? Dan kunnen we je bij Op Zonnekracht helpen met een gunstige leaseconstructie. Dat regelen we in samenwerking met onze financieringspartners. Ook voor aanvullende verduurzamingsmaatregelen kun je bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan een laadstation of een solar carport.

Benieuwd naar onze
projecten?

Marco van den Akker - Adviseur
"Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden in een persoonlijk adviesgesprek"
Content Image 47
tick.png
Elektrisch rijden wordt de normElektrische auto's zie je tegenwoordig steeds vaker, bijna ieder merk heeft wel een EV uitgebracht of is bezig met de ontwikkeling van een volledig elektrische auto.
tick.png
Minder onderhoud, 7 draaiende delenEen volledig elektrische auto heeft over het algemeen minder onderhoud nodig, zo hoef je nooit olie te vervangen en heeft een elektrische auto maar 7 draaiende delen. Door het hebben van minder draaiende delen heb je dus ook minder kans op slijtage en regulier onderhoud.
tick.png
One-pedal drivingEen elektrische auto remt af op de motor, bij het afremmen op de motor wordt er middels regeneratie stroom gewonnen. Als je tijdens het rijden vroegtijdig anticipeert op het verkeer hoef je bijna geen rempedaal te gebruiken.