Header logo 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

MKB

Voor bedrijven in het MKB zijn verduurzamingsmaatregelen bijzonder interessant. Het is goed voor het imago, nog beter voor het milieu. En niet te vergeten, voordelig voor het totale kostenplaatje. Bovendien zijn er een aantal financieringsmogelijkheden, fiscale voordelen en subsidies voor ondernemers. Op Zonnekracht helpt ondernemers bij de realisatie van hun verduurzamingswensen en zorgt ervoor dat ze er geen omkijken naar hebben.

Benieuwd naar onze
projecten?

Door op onderstaande button te klikken krijg je een overzicht van de door ons gerealiseerde projecten. Overtuigd? Vraag dan onderaan deze pagina een offerte aan.
Toon projecten

Carsten van Bijleveld - Adviseur
"Ik onderzoek graag welke oplossing het beste bij jou aansluit"
Content Image 3
tick.png
Verhoog de waarde van jouw pandZonnepanelen verhogen de waarde van jouw pand substantieel en hebben een positieve invloed op het duurzaam ondernemerschap. Door het plaatsen van zonnepanelen verlaag je je ecologische voetprint en kom je in aanmerking voor een duurzamer energielabel.
tick.png
Profiteer van SubsidieBij het zakelijk aanschaffen van zonnepanelen kom je als ondernemer in aanmerking voor diverse subsidie mogelijkheden. Wij informeren je hierover graag in een persoonlijk gesprek.

Offerte aanvragen

Graag meer willen weten over de mogelijkheden? Vraag hieronder een offerte aan.