Header logo 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Particulier

In 2021 waren er al meer dan 1,5 miljoen huishoudens met zonnepanelen. Begrijpelijk, want het bezit van zonnepanelen heeft veel voordelen. Je energiekosten gaan omlaag, je draagt bij aan een duurzamer milieu, je verhoogt de waarde van je woning en de btw die je bij de aanschaf betaalt, kun je terugvragen bij de Belastingdienst. Voor particulieren is Op Zonnekracht hét adres voor de aanschaf en installatie van complete zonnesystemen. Datzelfde geldt overigens ook voor laadpalen.

Benieuwd naar onze
projecten?

Door op onderstaande button te klikken krijg je een overzicht van de door ons gerealiseerde projecten. Overtuigd? Vraag dan onderaan deze pagina een offerte aan.
Toon projecten

Marco van den Akker - Adviseur
"Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden in een persoonlijk adviesgesprek"
Content Image 3
tick.png
Hoe meer licht, hoe hoger de opbrengsten van zonnepanelenZonnepanelen werken op licht, niet op temperatuur. Ook op bewolkte dagen wordt er dus energie op gewekt
tick.png
Met zonne-energie kun je geld besparenEen zonnesysteem vraagt een investering, maar na de installatie start je direct met het opwekken van groene stroom en verlaag je daarmee je energierekening.
tick.png
Zonne-energie is interessant voor toepassing op kleine en grote schaalHet opwekken van zonne-energie is niet alleen rendabel op grote schaal, zoals in zonneparken, maar ook op kleine schaal, bijvoorbeeld op het dak van je woning.

Offerte aanvragen

Graag meer willen weten over de mogelijkheden? Vraag hieronder een offerte aan.