Header logo 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

VvE’s

Verenigingen van Eigenaren kunnen collectief besparen door groene stroom op te wekken met de plaatsing van zonnepanelen op de daken van hun panden en de verdeling van de opbrengst onder de leden. Bij Op Zonnekracht denken we graag mee met VvE's en vinden we de ideale oplossing om de panden te verduurzamen en mee te werken aan het vergroenen van de stroomproductie.

Benieuwd naar onze
projecten?

Door op onderstaande button te klikken krijg je een overzicht van de door ons gerealiseerde projecten. Overtuigd? Vraag dan onderaan deze pagina een offerte aan.
Toon projecten

Carsten van Bijleveld - Adviseur
"Ik onderzoek graag welke oplossing het beste bij jou aansluit"
Content Image 3
tick.png
Lagere energiekostenMet verduurzamen bespaar je energiekosten. Het is zelfs mogelijk om jouw pand helemaal energieneutraal te maken. Je wekt dan net zoveel energie op als je verbruikt.
tick.png
Met duurzame en comfortabele woonomgevingD.m.v. het plaatsen van zonnepanelen wordt er weer een stap in de duurzame richting gezet, met de opgewekte stroom kan er middels airco's of warmtepompen worden verwarmd waardoor je een duurzame en comfortabele woonomgeving creëert.
tick.png
Een onderhouden en toekomstbestendig pandTijdens het verduurzamen van jouw VvE is het vaak ook mogelijk om gepland onderhoud te vervroegen. Wil je bijvoorbeeld zonnepanelen maar is er onderhoud nodig aan het dak? Dan kun je dat gelijk meenemen. Zo is jouw pand klaar voor de toekomst.

Offerte aanvragen

Graag meer willen weten over de mogelijkheden? Vraag hieronder een offerte aan.