Header logo 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Woningbouw corporaties

Het verlagen van de woonlasten van huurders is voor woningcorporaties een belangrijke beweegreden om te kiezen voor zonnepanelen.Ook de CO2 reductie, de positieve invloed op het imago en de beschikbare subsidies maken het aanschaffen van zonnesystemen voor woningcorporaties aantrekkelijk. Woningcorporaties kunnen bij Op Zonnekracht terecht voor maatwerk wat betreft de aanschaf, financiering en installatie van zonnesystemen.

Benieuwd naar onze
projecten?

Door op onderstaande button te klikken krijg je een overzicht van de door ons gerealiseerde projecten. Overtuigd? Vraag dan onderaan deze pagina een offerte aan.
Toon projecten

Carsten van Bijleveld - Adviseur
"Ik onderzoek graag welke oplossing het beste bij jou aansluit"
Content Image 3
tick.png
Samen goed bezigKiezen voor zonnepanelen? Daar ga je zelf ook een beetje van stralen. Als bewoner en woningcorporatie draag je bij aan het verminderen van Co2. Je bent dus samen goed bezig voor mens en milieu.
tick.png
Rechtstreekse benadering richting bewonersWij benaderen in overleg met de woningbouwcorporaties rechtstreeks de bewoners, zo kunnen wij een goede inventarisatie maken van de behoeften en wensen van de bewoners.
tick.png
Heldere uitleg over werkzaamheden en planningVoordat wij met de werkzaamheden beginnen geven wij de bewoners een heldere uitleg over de te verrichte werkzaamheden en wat hiervoor de planning is.

Offerte aanvragen

Graag meer willen weten over de mogelijkheden? Vraag hieronder een offerte aan.